معاونت آموزشExpand معاونت آموزش

تاریخ درج خبر: 1394/3/27 - تعداد بازدید: 257
بخشنامه دانشگاه جامع در مورد ارسال فرم تغییر رشته تابستان سال 1394
درج خبر توسط: واحد آموزش
احتراما با توجه به قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه و نظر به اینکه درخواست‌های تغییر رشته فقط در تابستان بررسی می‌شود، خواهشمند است مقرر فرمایید به دانشجویان اعلام گردد در صورت متقاضی بودن تغییر رشته، ابتدا درخواست خود را در سامانه جامع آموزشی دانشگاه ثبت نمایند و سپس مرکز آموزش درخواست دانشجو را طبق قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه بررسی و در صورت دارا بودن شرایط تغییر رشته درخواست را تایید، فرم پیوست را تکمیل و پس از امضای معاون و رییس محترم مرکز، تا تاریخ 15/5/94 جهت بررسی به استان ارسال نمایند. لذا با درخواست‌هایی که در شورای آموزشی و کمیسیون موارد خاص استان موافقت گردد دانشجو از نیم‌سال اول تحصیلی 95-94 در رشته جدید ثبت نام می‌نماید.
شایان ذکر است کارشناسان و روسای محترم جهت تسریع و تسهیل در امور موارد زیر را مد نظر داشته باشند:
-    کلیه اطلاعات فرم تکمیل و سپس ارسال شود. فرم‌های ناقص عودت داده خواهد  شد.
-    صرفا درخواست‌هایی که در سامانه ثبت شده باشند بررسی خواهد شد.
-    فرم‌ها می‌بایست تا تاریخ 15/5/94 به استان ارسال شود. به فرم‌هایی که پس از تاریخ مذکور ارسال شوند پاسخی داده نخواهد شد.
-    فرم‌ها می‌بایست ممهور به مهر مرکز و با امضای معاون و رییس محترم مرکز ارسال شود.
لازم به ذکر است با توجه به اینکه فرم پیوست توسط کارشناس محترم مرکز بررسی و سپس توسط معاون و رییس محترم مرکز آموزشی تایید می‌گردد و مدارک دیگری غیر از فرم مذکور به استان ارسال نمی‌شود، مسوولیت صحت اطلاعات تکمیل شده در فرم به عهده افراد فوق می‌باشد، لذا خواهشمند است دقت نظر کافی را مبذول فرمایید.
دانلود فرم پیوست