معاونت آموزشExpand معاونت آموزش

تاریخ درج خبر: 1395/7/29 - تعداد بازدید: 473
مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان جدید مقطع کارشناسی ورودی مهر ماه 95
دانشجویان محترم
با سلام و احترام ، ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی شما در گزینش دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد 34 به لحاظ انجام بهتر امور ثبت نام و ادامه تحصیل شما در این واحد، خواهشمند است مطابق جدول زمانی اعلام شده با به همراه داشتن کلیه مدارک ذیل ، جهت ثبت نام مراجعه فرمایید . لازم به ذکر است ؛ کلیه مدارک مذکور الزامی و در صورت عدم ارائه از ثبت نام معذور خواهیم بود.

مدارک لازم برای ثبت نام :
1-دو سری تصویر تمام صفحات شناسنامه(صفحه توضیحات قابل رویت باشد)
2- کپی کارت ملی (پشت و رو)و اصل آن جهت مطابقت
3-کپی کارت پایان خدمت(پشت و رو) وکارت معافیت و کفالت پزشکی و ...
4-6 قطعه عکس 4 × 3 همانند و تمام رخ (بارعایت شئونات اسلامی، تهیه شده در سال جاری و پشت نویسی شده)
5-اصل فرم استفاده از سهمیه شاغلین مندرج در دفترچه راهنما برای پذیرفته شدگانی که متقاضی سهمیه شاغلین بوده اند و توسط مقام مسئول محل اشتغال تائید شده باشد.
6-تصویر آخرین فیش حقوقی ( برای پذیرفته شدگانی که از سهمیه شاغلین استفاده نموده اند) و اصل آن جهت تائید تصویر.
7-اصل فرم شماره (3) مندرج در دفترچه راهنما (برای پذیرفته شدگانی که از سهمیه ایثارگران استفاده نموده اند.) فرم مذکور می بایست توسط مقام مسئول ارگان مربوطه تائید شده باشد.
8-اصل و دو سری تصویر گواهینامه کاردانی مورد تائید شورای عالی انقلاب فرهنگی یا وزارت علوم ، تحقیقات و فنآوری ویا وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش
9-تاییدیه و ریزنمرات مقطع کاردانی
تبصره : پذیرفته شدگان دارای مدارک معادل کاردانی که دوره آموزشی آن ها با مجوز شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا سازمان مدیریت و برنامه ریزی برگزار شده باشد درصورت تایید مدارک توسط نهادهای فوق الذکر می توانند ثبت نام نمایند.
تذکر1 : پذیرفته شدگان می بایست در زمان ثبت نام، فارغ التحصیل شده باشند درغیر اینصورت قبولی آنها ملغی می گردد.
تذکر2 : افرادی که فارغ التحصیل شده اند ولی تا زمان ثبت نام ، گواهی نامه فارغ التحصیلی کاردانی برای ایشان صادر نشده است می بایست فرم "پیوست شماره 3" را تکمیل و به مرکز قبولی ارائه دهند.

•پرداخت 15 درصد حق نظارت دانشگاه جامع و دقت در ثبت در بخش مالی سامانه سجاد