معاونت آموزشExpand معاونت آموزش

بازدید دیروز 1,553
بازدید کل 6,521,832
تاریخ درج خبر: 1395/3/24 - تعداد بازدید: 232
مقررات جلسات امتحانی ویژه دانشجویان - مطابق ماده 9 ، قوانین مصوب دانشگاه جامع علمی کاربردی (بخشنامه شماره 5971/95/ت ه)
1-دانشجویان 5 دقیقه قبل از شروع امتحان در مرکز آموزش حضور داشته باشند.
2-قبل از استقرار بر روی صندلی ها؛ شماره صندلی را با شماره اعلام شده تطبیق دهند. (هرگونه جابه جایی در شماره صندلی تخلف محسوب می شود.)
3-پس از شروع امتحان؛ دانشجویی که با تاخیر وارد جلسه امتحانی می گردد؛ درصورتی می تواند در جلسه امتحان شرکت نمایید که هیچ یک از دانشجویانی که در امتحان شرکت نموده اند؛ جلسه امتحانی را ترک ننموده باشند.
4-دانشجویان کارت معتبر دانشجویی صادر شده توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی و کارت شرکت در جلسه امتحان را در هر جلسه امتحان همراه داشته باشند.
5-دانشجویان موظف هستند در طول برگزاری امتحان؛ آرامش و سکوت جلسات امتحانی را حفظ نمایند.
6-با موضوع تخلف در امتحانات براساس نظر شورای حل اختلاف برخورد خواهد شد. برخی از مسائل تخلف به شرح زیر است:
6-1- داشتن کارت دانشجویی جعلی
6-2- استفاده از هرگونه نوشته؛ یادداشت؛ جزوه؛ کتاب و استفاده از تلفن همراه
6-3- رد و بدل کردن هرگونه نوشته با سایر دانشجویان و هرگونه وسیله بدون هماهنگی با مراقبین
6-4- نگاه کردن از روی ورقه امتحانی دانشجویان دیگر و یا نشان دادن ورقه امتحانی به دانشجویان دیگر
6-5- نوشتن هرگونه اطلاعات بر روی بدن؛ لباس؛ صندلی و یا وسایل دیگر
6-6- برهم زدن نظم جلسه امتحان؛ عدم نشستن در محل تعیین شده و هرگونه مشاجره با مراقبین و خروج و بازگشت غیر مجاز به جلسه امتحان
6-7- چنانچه فرد دیگری به جای دانشجو در جلسه امتحان حضور داشته باشد؛ تخلف محسوب شده و به شورای حل اختلاف معرفی خواهند شد.
7-برگه های امتحانی مگنه شده را تفکیک و جداسازی ننمایند.
8-جلسات امتحانی را قبل از انجام حضور و غیاب توسط عوامل اجرایی امتحانات؛ ترک ننمایند.
9-مستندات و مدارک امتحانی را از جلسه امتحان خارج ننمایند.
10-دانشجو؛ مشخصات خود را با صندلی و برگه های امتحانی چک و درصورت عدم درج در برگه های سئوالات و پاسخنامه در آن ها قید نماید.
11-عدم ارتکاب تقلب به هر نحو که موجب انتفاع دانشجو گردد.
12-عدم همراه آوردن وسایل: کتاب؛ جزوه؛ برگه به استثناء مواردی که توسط مدرس یا بخش آزمون محل آموزش قبلا به صورت کتبی اعلام گردیده باشد.
13-عدم همراه داشتن پیجر و موبایل و تجهیزات انها بصورت روشن (توصیه می شود از همراه داشتن آن در جلسه امتحان خودداری گردد و یا تحویل مسئول برگزاری آزمون گردد.)
14-عدم همراه داشتن تجهیزات ارسال؛ ضبط و پخش صدا
15-عدم همراه داشتن ماشین حساب به استثناء مواردی که توسط مدرس یا بخش آزمون محل آموزش قبلا به صورت کتبی اعلام گردیده باشد.
16-عدم مبادله هر شیء یا وسیله بین دانشجویان
17-عدم تمرکز نگاه به سایر دانشجویان در حال امتحان و برگه آنها
18-عدم صحبت با دیگر دانشجویان و مراقبین در حین برگزاری آزمون (مدرس یا نماینده ایشان از این مورد مستثنی می باشد.)
19-عدم ارتکاب هر عملی که موجب بهم خوردن نظم و آرامش جلسه آزمون باشد؛ مانند تجمع بعد از خروج از جلسه در اطراف محل برگزاری
باتشکر- دایره امتحانات مرکز آموزش فرهنگ و هنر واحد 34 تهران