معاونت آموزشExpand معاونت آموزش
اداره فارغ التحصیلان
پایگاه خبری گروه های آموزشیExpand پایگاه خبری گروه های آموزشی
قوانین و آیین نامه های دانشجویی
کاربرگ ها، فرم ها، تفاهم نامه ها و گزارشاتExpand کاربرگ ها، فرم ها، تفاهم نامه ها و گزارشات
دفتر برنامه ریزی آموزشیExpand دفتر برنامه ریزی آموزشی
منشور اخلاقیExpand منشور اخلاقی
آیین نامه انضباطی دانشجویان
عناوین پایان نامه ها

بازدید امروز 790
بازدید دیروز 3.017
بازدید کل 7.821.436
تاریخ درج خبر: 1397/4/10 - تعداد بازدید: 1101
اطلاعیه شماره 3 ترم تابستان 97: تعداد دروس قابل اخذ

قابل توجه دانشجویان عزيز:

با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخاب واحد نیمسال تحصیلی تابستان،توجه به چند نکته در خصوص شرایط نیمسال تابستانی ضروری می باشد:

1- در صورت عدم اخذ درس کارورزی در تابستان طبق دستورالعمل دانشگاه جامع،دانشجو در ترم عادی نمی تواند همزمان با درس کارورزی بیشتر از 12 واحد درسی را اخذ نماید،لذا دانشجویانی که قصد انتخاب بیشتر از 12 واحد درسی در نیمسال مهرماه را داشته باشند باید حتما در ترم تابستانی کارورزی را اخذ نمایند.

2- در نیمسال تابستان همزمان با انتخاب درس کارورزی امکان اخذ 4 واحد درسی دیگر( دروس عمومی و مهارت مشترک) وجود دارد.

3- با توجه به ارائه درس کارورزی 2 برای دانشجویان ترم آخر،عزیزانی که تا به حال 3 نیمسال تحصیلی را پشت سر گذاشته و در مهرماه آینده ترم آخر محسوب می شوند ،می توانند ازین فرصت استفاده نموده و با انتخاب کارورزی 2 در تابستان، نسبت به امکان اخذ تمامی واحدهای باقیمانده در ترم چهارم اطمینان حاصل نمایند.

4- دانشجویانی که تا به حال دو نیمسال تحصیلی را گذرانده و و طی دو نیمسال گذشته درس کارورزی 1 را نگذرانده اند،حتما باید در نیمسال تابستان کارورزی 1 را بگذرانند،در غیر اینصورت در نیمسال سوم و چهارم با اخذ دروس کارورزی 1 و 2 امکان فارغ التحصیل شدن در چهار ترم را نخواهند داشت.

اداره کل خدمات آموزش علمی کاربردی واحد 34