ورود به پورتال امور مدرسان
دوره های آموزشیExpand دوره های آموزشی
گروه های آموزشیExpand گروه های آموزشی
رشد حرفه ای اعضاء هیئت علمیExpand رشد حرفه ای اعضاء هیئت علمی
دستورالعمل ها و بخشنامه های داخلی مرکز ۳۴Expand دستورالعمل ها و بخشنامه های داخلی مرکز ۳۴
راهنمای استاد و آشنایی با مرکز
منشور اخلاقی اساتید
پذیرش مدرس جدیدExpand پذیرش مدرس جدید
مقالات و پژوهش ها
مدیریت وب میلExpand مدیریت وب میل
تقویم جلسات مدرسین مرکز ۳۴
ابلاغیه ها
سامانه سجاد

بازدید امروز 2,861
بازدید دیروز 5,703
بازدید کل 6,301,272
تاریخ درج خبر: 1393/10/28 - تعداد بازدید: 255
بخشنامه امور مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران در خصوص روند برگزاری امتحانات
درج خبر توسط: واحد آموزش
دانلود فایل بخش نامه

مدرس گرامی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران؛
ضمن عرض سلام  و خسته نباشید؛

بدینوسیله در راستای نظم دهی و منسجم سازی روند برگزاری امتحانات نیم سال اول تحصیلی 94-93 و نقش بسزای مدرسان دانشگاه در این خصوص، نظر جنابعالی را به برخی از نکات مهم جلب می نماید:

1- زمان ورود نمره توسط استاد در سامانه سجاد حداکثر 10 روز پس از تاریخ برگزاری امتحان می باشد.
2- زمان رسیدگی به اعتراضات دانشجو حداکثر 7 روز پس از ورود نمره توسط استاد می باشد.
3- مجموعاً بازه زمانی ثبت، ویرایش نمره و ثبت نهایی نمره از تاریخ 28/10/93 لغایت 20/11/93 بوده و پس از این تاریخ امکان ثبت موقت، ویرایش احتمالی و یا ثبت نهایی نمره در سامانه سجاد امکان پذیر نخواهد بود.
4- اساتید بایستی از طریق دسترسی به پروفایل مدرسی خود در سامانه سجاد و با استفاده از رمز دوم، شخصا اقدام به ثبت نمره دروس خود نمایند. هرگونه ورود نمره توسط آموزش مرکز و یا اشخاص دیگر تخلف بوده و مدرس بایستی شخصا پاسخگوی این امر باشد. شایان ذکر است که ورود نمره توسط اشخاص دیگری بغیر از مدرس نه تنها موجب بروز مشکل در سیستم آموزشی دانشگاه می گردد بلکه سبب تضییع حقوق دانشجویان میگردد.
5- نظر به بند 4، ارائه رمز دوم به واحد آموزش مرکز و یا هر شخص دیگر جهت ورود نمره تخلف آموزشی محسوب می گردد.
6- مسئولیت هرگونه تاخیر و یا اشتباه در ورود و ثبت نمره دانشجویان مستقیما متوجه مدرس بوده و واحد استانی ناچار به بازبینی پرونده مدرسی استاد و یا لغو دائم کد مدرسی میباشد.
بدینوسیله دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران از توجه و عنایت ویژه جنابعالی نسبت به رعایت موارد فوق تشکر و قدردانی می نماید.

با سپاس
امور مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران