ورود به پورتال امور مدرسان
دوره های آموزشیExpand دوره های آموزشی
گروه های آموزشیExpand گروه های آموزشی
رشد حرفه ای اعضاء هیئت علمیExpand رشد حرفه ای اعضاء هیئت علمی
دستورالعمل ها و بخشنامه های داخلی مرکز ۳۴Expand دستورالعمل ها و بخشنامه های داخلی مرکز ۳۴
راهنمای استاد و آشنایی با مرکز
منشور اخلاقی اساتید
پذیرش مدرس جدیدExpand پذیرش مدرس جدید
مقالات و پژوهش ها
مدیریت وب میلExpand مدیریت وب میل
تقویم جلسات مدرسین مرکز ۳۴
ابلاغیه ها
سامانه سجاد

بازدید امروز 2,497
بازدید دیروز 3,980
بازدید کل 6,304,888
تاریخ درج خبر: 1394/3/21 - تعداد بازدید: 296
اطلاعیه دوم دفتر هیئات مذهبی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در خصوص چهارمین دوره اعزام به عتبات عالیات، ویژه مدرسان و کارکنان محترم مراکز علمی کاربردی استان تهران
درج خبر توسط: دفتر ریاست
رؤسای محترم مراکز و مؤسسات علمی کاربردی

سلام علیکم؛
با احترام، پیرو نامه شماره 224/94/ن مورخ 19/3/94 درخصوص ثبت نام عتبات عالیات ویژه اساتید وکارکنان مراکز استان تهران(با خانواده)، نکات ذیل خدمتتان ایفاد می گردد:

2-مبلغ سفر تا کنون اعلام نشده است و مبلغی را که در اطلاعیه مورخ 19/3/94 اعلام نمودیم بصورت حدودی و براساس مبالغ دریافتی توسط سازمان حج و زیارت برای کاروان های درجه یک که در حال حاضر اعزام می شوند، می باشد لذا مبلغ اعلام شده قطعی نیست و ممکن است هزینه سفرعتبات بعد از ماه مبارک رمضان طبق اعلام ستاد عتبات دانشگاهیان کاهش پیدا کند.(هزینه قطعی سفر در تیرماه اعلام می شود)
3-امکان خریداری ارز دولتی توسط زائرین عتبات (به ازای هرنفرزائر عتبات 200 دلار ) فراهم می باشد.
4-در سفر عتبات عالیات، اعزام به شهر های نجف و کربلا و درصورت امنیت لازم به کاظمین بلامانع می باشد و به شهر سامرا فعلا اعزام نمی شوند.
5-امکان ثبت نام برای کسانی که قبلا از طریق این دفتر اعزام شدند وجود داردو آخرین مهلت ثبت نام در قرعه کشی عتبات تا 31/3/94 می باشد.درصورت هرگونه سؤال با شماره 02188800915 و یا داخی 5519 تماس حاصل فرمائید.