تاریخ درج خبر: 1395/8/20 - تعداد بازدید: 48
تجلیل از هیأت مذهبی دانشگاه "هیات محبّین ائمه اطهارعلیهم السلام".

به گزارش واحد فرهنگی مرکز 34؛ در مراسمی که با عنوان مفاخر حسینی(ع) به همت مدیریت فرهنگی شهرداری و سازمان فرهنگی هنری و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار گردید، از هیأت مذهبی دانشگاهی واحد 34 که از سال 1388 با نام هیأت محبّین ائمه اطهارعلیهم السلام فعالیت می نماید تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

این مراسم با شکوه با حضور پیرغلامان، خادمان و ذاکرین اهل بیت علیهم السلام و جمعی از مسئولین شهرداری و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و مسئولین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی روز سه شنبه 11 آبان در سالن اجتماعات ققنوس برگزار گردید.

از بخش‌های این برنامه می‌توان به ایراد اشعار شاعران عاشورایی، مداحی و مرثیه سرایی در رسای خون سالار شهیدان و هفتاد ودو نفر یاران وفادارشان، پرده‌خوانی واقعه عاشورا توسط مرشد میرزا علی، سخنرانی حجت السلام والمسلمین سید صفی رمضانی اشاره نمود و در پایان از خانواده معظم شهدا، جانبازان، پیرغلامان و خادمان هیأت های مذهبی و همچنین هیأت محبین ائمه اطهارعلیهم السلام با اهداء لوح و هدایا تجلیل و تقدیر به عمل آمد.