تاریخ درج خبر: 1395/9/25 - تعداد بازدید: 90
میلاد فرخنده خاتم انبیاء، حضرت محمد(ص) و امام ششم شیعیان حضرت امام صادق(ع) گرامی باد.

برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)
به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، مراسم جشنی روز پنجشنبه مورخ 25 آذر ماه از ساعت 10:30 الی 12 در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار خواهد شد.
به گزارش دفتر امور فرهنگی اجتماعی مرکز 34،   همزمان با فرا رسیدن هفدهم ربیع الاول مراسم جشن و سرور میلاد باسعادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق (ع) با تلاش دانشجویان گروه A روابط عمومی مقطع کارشناسی و با زحمات استاد گرانقدر جناب آقای خطیبی نژاد و حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد 34 برگزار می گردد.
در این مراسم سرکار خانم دکتر فرزاد ایراد سخنرانی با موضوع اعیاد خجسته خواهند داشت و جناب آقای مصطفی هوشیار مداح اهل بیت برنامه شادی و سرور مولودی خوانی برگزار خواهند نمود و در ادامه برنامه های متنوع و شادی همراه با پذیرایی برگزار می گردد.
گفتنی است هیات مذهبی دانشگاه(هیات محبّین ائمه اطهار علیهم السلام) شله زرد نذری برای این جشن با شکوه تدارک و توزیع خواهد خواهد نمود.