تاریخ درج خبر: 1395/10/2 - تعداد بازدید: 422
گزارش برگزاری جشن شب یلدا در مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34

جشن موسوم به شب یلدا در روز سه شنبه مورخ 30 آذر 1395 از ساعت 13 الی 15 در سالن اجتماعات مرکز 34 برگزار گردید.

به گزارش دفتر امور فرهنگی اجتماعی مرکز 34، به مناسبت آخرین شب پاییز، موسوم به شب یلدا، مراسم جشن و ویژه برنامه ای با تلاش دانشجویان کارشناسی گروه B روابط عمومی و جمعی از دانشجویان گروه معماری و زحمات اساتید گرامی جناب آقای خطیبی نژاد، جناب آقای خادمی، سرکار خانم زمان وزیری و سرکار خانم مرادی و حمایت معاونت فرهنگی اجتماعی واحد 34 برگزار گردید.
هر ساله در اقصی نقاط میهن عزیزمان در آخرین روز آذر ماه ایرانیان شب زنده داری کرده و جشن می گیرند، جشنی که همراه با شادی و سرور است.
به همین مناسبت به گزارش آرش پزشکی خبرنگار دانشجویی دانشگاه علمی و کاربردی واحد ۳۴ جشن یلدا نیز امسال به دانشگاه آمد تا سُفره ی دانشجویان را رنگین و به فضای دانشگاه شادی را هدیه کند.
این مراسم ساعت ۱۳ با تلاوت آیات کلام الله مجید و پخش سرود ملی آغاز گردید و در ادامه با برنامه های بسیار متنوع و شادی بخش از جمله سخنرانی با موضوع تاریخچه یلدا، داستان خوانی، غزل خوانی، برگزاری مسابقه ادبی ، قرعه کشی از شرکت کنندگان و اهداء جوایز یادبود و چندین برنامه پذیرایی مورد استقبال پر شور دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز آموزش قرار گرفت.
به جهت برگزاری هر چه با شکوه تر این مراسم استاد خادمی مدیر گروه معماری به همراه جمعی از دانشجویان هنرمند و فعال این گروه از چند روز قبل دکور زیبا این مراسم را طراحی و با نورپردازی زیبایی اجرا نمودند.
در همین حال دانشجویان کارشناسی گروه B روابط عمومی به نمایندگی محمد رضا کریمی مسئول برگزاری جشن تلاش بسیار خوبی در برگزاری مراسم آیینی شب یلدا با هدف گرامیداشت آئین شب یلدا همراه با برنامه های متنوع داشتند.
در ادامه نیز آرزو ناظرزاده دبیر اجرای مراسم یلدا در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاه در تشریح جزئیات چیدمان سُفره و میز یلدای مراسم افزود: حضور هندوانه در سُفره نشان از حرارت و گرمایی دارد که گذشته و نوید سرمایی را می‌دهد که با طلوع فردا خواهد آمد.
وی ادامه داد: در واقع گذشتگان اعتقاد داشتند که خردن هندوانه در شب یلدا بلایای حاصل از سرما را از انسان دور می‌کند و انار نیز بر سر سُفره نشان از شادی و زایش و شادی است که گذشتگان نیز از آن بر سر سُفره یلدا استفاده می‌کردند.