تاریخ درج خبر: 1395/9/13 - تعداد بازدید: 242
نمایشگاه گروهی طراحی لباس و تکنولوژی دوخت به مناسبت روز دانشجو.

همزمان با گرامیداشت روز دانشجو، نمایشگاه گروهی از آثار و دستاوردهای دانشجویان در زمینه دوخت لباسهای زنانه و مردانه در روز 15 آذر ماه از ساعت 10 الی 17 در سالن اجتماعات مرکز آموزش علمی کاربردی واحد 34 برگزار می گردد.

به گزارش دفتر امور فرهنگی اجتماعی مرکز34، به مناسبت روز دانشجو و با همت مدیرگروه طراحی لباس و تکنولوژی دوخت و جمعی از اساتید گرانقدر و دانشجویان پر تلاش در این نمایشگاه خلاصه ای از فعالیت های حرفه ای دانشجویان الهام گرفته از فرهنگ پوشش اسلامی، طبیعت، بازیافت و پارچه سازی به نمایش گذاشته می شود.

برنامه های جانبی این نمایشگاه شامل برگزاری کارگاه های مختلف آموزشی توسط اساتید و دانشجویان می باشد.

در پایان این مراسم از کلیه دانشجویان شرکت کننده تقدیر بعمل خواهد آمد و به آثار برگزیده نیز ضمن تقدیر هدایایی اهداء خواهد شد.