تاریخ درج خبر: 1395/9/18 - تعداد بازدید: 112
گزارش برگزاری اولین دهکده فرهنگی هنری با حضور کانون سندرم داون ایران در مرکز 34
به گزارش دفتر امور فرهنگی اجتماعی مرکز 34، این جشنواره هم زمان با روز جهانی معلولان با برپایی بازارچه خیریه به نفع کانون سندرم داون ایران برگزار گردید.
ازویژگی های قابل توجه این بازارچه می توان به محصولات صنایع دستی و هنری اشاره کرد که توسط خود مبتلایان به سندروم داون بدون هیچ چشم داشت مادی تولید شده بود.
شایان ذکر است فروش حاصل از این محصولات توسط کانون سندروم داون ایران و به نفع مبتلایان این کانون صورت گرفت.
این بازارچه با هدف اشاعه‌ فرهنگ نیک‌خواهی و همچنین ارتباط مستقیم فعالان کانون های خیریه با بطن جامعه‌ دانشجویان و شناخت دغدغه‌ها برگزار شد.
با حضور عزیزان مبتلا به سندروم داون یک دوره مسابقات ورزشی پرتاب دارت در محوطه دانشگاه همراه با اهداء جوایز برگزار گردید و روز بسیار شاد و صمیمانه ای برای دانشجویان و مهمانان مهربان مرکز خلق نمود و همچنین این دیدار موجب آگاهی و ارتباط بیشتر دانشجویان از وضعیت مبتلایان به سندروم داون و نیازهای آنان گردید.