تاریخ درج خبر: 1396/8/27 - تعداد بازدید: 164
دعوت از خیرین بزرگوار جهت یاری رسانی به هم وطنان عزیز زلزله زده با توجه به افزایش سرمای هوا و بارندگی.

به اطلاع دانشگاهیان گرامی می رساند، خوشبختانه در چند روز گذشته شاهد سیل کمک‌های مردمی به سمت مناطق زلزله زده غرب کشور همراه با حس انسان دوستانه مردم عزیزمان بودیم.

اما با این وجود ، با توجه به پیش بینی سازمان هوا شناسی مبنی بر برودت هوا و نزولات آسمانی در مناطق زلزله زده غرب کشور نیاز اقلام و وسایل گرمایشی در اولویت است.

لذا امور فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 با همت دانشجویان فرهیخته مرکز اقدام به جمع آوری کمک های خیرین نسبت به نیاز های جدید هم وطنان عزیز زلزله زده می نماید و در این راستا از همه عزیزان خانواده بزرگ دانشگاه دعوت به مشارکت در این امر خدا پسند می نماید.

در همین رابطه به اطلاع می رساند، عمده اقلام ارسالی مردم عزیز تا کنون آب و مواد خوراکی بوده است که هم‌اکنون به اندازه کافی به مناطق زلزله زده ارسال شده است و حتی در برخی گزارشات بیش از نیاز است و این در حالی است که بسیاری از زلزله‌زده‌ها هنوز هم از نداشتن چادر و برخی از اقلام ضروری دیگر آن هم در شرایط سرمای موجود گلایه دارند و می‌طلبد که خیران و مردم نوع‌ دوست کمک‌های خود را تنها در قالب نیازهای ضروری زلزله‌زدگان ارسال کنند.

برخی از اقلام ضروری در حال حاضر:

کلیه وسایل گرمایشی در اولویت اول (شامل پوشاک و البسه گرم، دستکش، کلاه، پتو، زیر انداز مناسب و ... و وسایل گرم کننده مانند چراغ والور، کبریت و سایر وسایل قابل استفاده در شرایط زلزله زدگان)

چادر و پوشش نایلونی (ترجیحا نایلون های رولی ضخیم) جهت محافظت از چادر ها با توجه به بارندگی در اولویت است.

لوازم بهداشتی برای کودکان و بزرگسالان (ماسک، پوشاک، صابون، شامپو، مواد شوینده و ...)

شیر خشک، شیشه شیر و مواد خوراکی برای کودکان.

داروهای مسکن و آنتی بیوتیک.

و دیگر اقلام...

خیرین محترم می توانند کمک های خود را تا روز یکشنبه مورخ پنجم آبان ماه به آقای زبردست در محل دانشگاه تحویل نمایند و همچنین ضمن تشکر و قدردانی از فعالیت خود جوش دانشجویان گرامی خانم سمیه چگینی دانشجو رشته گرافیک مرکز نیز جهت جمع آوری کمک ها معرفی می گردند.