تاریخ درج خبر: 1396/9/23 - تعداد بازدید: 142
نخستین سمینار علمی پژوهشی نقش روابط عمومی در سازمانهای دولتی برگزار شد.

به گزارش دفتر امور فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 ، این سمینار توسط انجمن علمی دانشجویی گروه روابط عمومی و با همت دانشجویان روابط عمومی گروه امور رسانه ، با راهنمایی استاد مهری قدیمی و با حضور مدیران دانشگاه، اساتید و دانشجویان برگزار گردید.

در آغاز برنامه و پس از تلاوتی از کلام نورانی و پخش سرود ملی ، محمد رحیمی دبیر اجرایی " نخستین سمینار علمی پژوهشی نقش روابط عمومی در سازمان های دولتی " ضمن خوش آمدگویی به میهمانان مهمترین اهداف و محور برگزاری این برنامه را شرح داد .

دکترکمال الدین هادیان استاد مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 نخستین سخنران هیات داوران مطالبی را درخصوص روابط عمومی بازار محور و قدرت محور، تفاوت و عاقبت روابط عمومی های قدرت محور بیان کرد و افزود : چنین سمینار هایی باعث آشنایی بیشتر با روابط عمومی و و حوزه های تحت ارتباطات می شود .

در ادامه این سمینار دکتر شیوا شرقی به عنوان سخنران دوم که مسئولیت نمایندگی مدیر گروه روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34  بر عهده دارند ، درخصوص نقش روابط عمومی و جایگاه و وظایف مدیر روابط عمومی درجهت پیشبرد اهداف سازمان و بهره برداری از تکنولوژهای روز در سازمانهای دولتی و مدیریت افکار عمومی در جهت تقویت سازمان ها و برند سازمانی به سخنرانی پرداختند .

همچنین مقاله برتر که از میان مقالات ارائه شده توسط دانشجویان توسط هیات داوران و اساتید مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 انتخاب شد توسط امیر برزگر دانشجوی کارشناسی رشته روابط عمومی ارائه شد.

مجید باروت کوب زاده استاد رشته روابط عمومی نیز سخنانی را درخصوص جایگاه روابط عمومی در اسلام، تفاوت روابط عمومی علمی میان سازمان های دولتی و خصوصی، رسیدن به روابط عمومی قوی و پایدار، جایگاه روابط عمومی در سازمان های دولتی و تأکید بر آشفتگی تشکیلاتی در سازمانهای دولتی بیان کرد .

در پایان برنامه نیز از اساتید مدعو و دانشجوی دارای مقاله برتر با اهدا لوح و هدایا تجلیل به عمل آمد.

برای مشاهده تصاویر کلیک نمایید