تاریخ درج خبر: 1396/10/6 - تعداد بازدید: 50
بیست و یکمین دوره ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی آغاز گردید.

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند در راستای ترویج فرهنگ ازدواج بهنگام، آسان، آگاهانه و پایدار و با استقبال پر شور دانشجویان در دوره های قبل، بیست و یکمین دوره ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی در سراسر کشور از تاریخ یکم دی ماه آغاز گردید و تا بیستم دی ماه ادامه خواهد داشت.

دانشجویانی که تاریخ عقدشان از تاریخ 1/7/1395 لغایت 1/10/1396 می باشد مجاز هستند در سایت ثبت نام ازدواج دانشجویی به آدرس www.ezdevaj.org  نام نویسی نمایند.

لازم به ذکر است در این مراسم اگر یکی از زوجین دانشجو باشند امکان ثبت نام فراهم است و در صورتی که هر دو زوج دانشجو هستند فقط یکی از آن ها می تواند به عنوان داوطلب اصلی اقدام به ثبت نام نماید.

دانشجویان پس از ثبت نام در سامانه می بایست با مراجعه حضوری اصل مدارک خود (سند ازدواج – شناسنامه زوجین – کارت دانشجویی به همراه پرینت ثبت نام و کپی موارد مذکور) را به این مرکز جهت تطبیق و تائید ثبت نام ارائه نمایند.

در صورت هرگونه سوال و راهنمایی با آقای زبردست داخلی 112 تماس حاصل نمائید.