تاریخ درج خبر: 1396/5/16 - تعداد بازدید: 88
گزارش تصویری و درخشش دانشجویان گرافیک واحد 34 در نمایشگاه گروهی تصویر سازی حریر هنر گالری هنری برج میلاد

گالری هنری برج میلاد از روز دوازدهم مردادماه میزبان نمایشگاه گروهی تصویرسازی اسطوره‌ها و داستان‌های کهن تحت عنوان «حریر هنر» می باشد و تا 18 مرداد ماه این نمایشگاه ادامه خواهد داشت.

این نمایشگاه با حضور اساتید گرانمایه مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34سرکار خانم شهلا کوهستانی، سرکار خانم منیره فدایی و جناب آقای شهریار آریافر و دانشجویان گرامی مرکز: سمیرا بازگر، فاطمه پناهی، امین حجت، مونا دایی، نگین زارع، مژگان زمانی زاده، سارا شه نمود، مینا قراگوزلی، مینو قنفیلی، آیلار محمدی، الناز محمدی، مرجان مراد علی، آنیتا معصومی، نازنین نصرالهی، ندا فروغ جعفری، هدیه فروغ جعفری، مریم حیدری، سارا توکلی، مهدا فرنیا، آزاده ربیعی، سعیده افقه و جمعی دیگر از هنرمندان برگزار گردید.

گفتنی است این نمایشگاه مورد بازدید و توجه جمعی از هنرمندان و علاقه مندان قرار گرفته است و در همین راستا دکتر شهرام گیل آبادی مشاور محترم شهردار تهران چهار اثر را انتخاب نمودند و از دانشجوی منتخب مرکز دعوت به انجام کار پروژه ای شده است.

همچنین تعدادی از آثار نیز خریداری شده است.

از کلیه علاقه مندان دعوت می گردد در فرصت باقیمانده تا 18 مرداد ماه از این نمایشگاه در گالری هنری برج میلاد به نشانی بزرگراه حکیم غرب، بعد از خروجی چمران، ورودی اختصاصی برج میلاد بازدید فرمایند

جهت مشاهده تصاویر کلیک نمایید.