تاریخ درج خبر: 1397/8/7 - تعداد بازدید: 30
فرا رسیدن اربعین حسینی ، و شهادت مظلومانه حضرت اباعبدا... الحسين (ع) و ياران با وفايشان تسلیت باد.

اربعین؛ فرصتی برای دیدارها، مجالی برای زیارت آسمانی‏ها، طواف حاجیان داغ‏دیده بر مزار حسین(ع) ، فرصتی برای یکدله شدن، پیوستن به صاحبان فضیلت و کرامت و آشنایی با عاشقانه‏های هفتاد و دو پروانه است.
اربعین که می آید، باید از حضرت زینب(س) هم گفت؛ از حاصل زخم ها و نمازهای نشسته ای که هنوز او را به یاد دارند.
اربعین یادآور چهلمین روز شهادت سرور و سالار شهیدان آقا اباعبدالله الحسین(ع) و هفتاد و دو کبوتر  عاشق است، واقعه ای که با ریختن خون پاک این بزرگ آزادگان جهان منجر به شکل گیری مکتب و بینشی شد که تا ابد باقی خواهد ماند .
در این مکتب سرور و سالار شهیدان و یاران باوفایشان درس‌های  مانند ستم‌ستيزي، حمايت از دين و امامت، وفاداري، شجاعت، شكيبايي، ذلت گریزی را  با نثار خون خود به تمامی آزادیخواهان جهان آموختند.

فرا رسیدن اربعین سید و سالار شهیدان و یاران باوفایشان را  به محضر مقدس حضرت ولیعصر (عج) ، تمامی شیعیان جهان به‌ ویژه جامعه دانشگاهی واحد 34 تسلیت عرض می نماید.