تاریخ درج خبر: 1397/1/26 - تعداد بازدید: 160
ثبت نام در چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان.

ثبت نام چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف اعتلای دانش، ایمان، اخلاق و بصیرت دینی دانشگاهیان و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه و جذب حداکثری علاقه مندان به قرآن و اهل بیت(ع) تا 10 اردیبهشت 1397 ادامه خواهد داشت.
به اطلاع دانشجویان گرامی، اساتید ارجمند و کارکنان محترم مرکز آموزش می رساند حداکثر تا 10 اردیبهشت 1397از طریق پایگاه ایتنرنتی بخش قرآنی دانشگاه جامع به نشانی http://quran.uast.ac.ir/ می توانند در بخش های مختلف جشنواره به شرح ذیل ثبت نام نمایند.

بخش های جشنواره شامل:
بخش شفاهی ، کتبی ، ادبی ، هنری ، پژوهشی و فناوری می باشد.
همچنین علاقه مندان می توانند در خصوص نحوه شرکت و اطلاع رسانی هر یک از بخش ها آیین نامه های مربوط به مدرسان و دانشجویان را در ادامه خبر مطالعه نمایند.
دانشجویان محترم و اساتید ارجمند به منظور هر گونه راهنمایی می توانند حضوری و تلفنی با آقای زبردست ارتباط برقرار نمایند.
شماره تماس 44047771 – 44047772 – 44047776 – داخلی 112
امور فرهنگی واحد 34