تاریخ درج خبر: 1397/2/11 - تعداد بازدید: 152
با یاد استاد ماندگار شهید مرتضی مطهری، مقام شامخ معلم را به مدرسین ارجمند و گرانقدر مرکز آموزش تبریک و تهنیت عرض می نمائیم.

اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ
خَلَقَ الْإِنسَانَ مِنْ عَلَقٍ. اقْرَأْ وَ رَبُّکَ الْأَکْرَمُ
الَّذِی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ.عَلَّمَ الْإِنْسانَ ما لَمْ یَعْلَمْ
«روز معلم» یادآور جایگاه والای علم و معرفت و شکوه و عظمت مردان و زنان فرهیخته‌ای است که در تاریخ پرافتخار این سرزمین ، در حریم مقدس دانشگاه و مدرسه و فضای آسمانی تعلیم و تربیت زیباترین جلوه‌های عشق و ایثار را به تصویر کشیده‌اند .
علیم و تعلم از شئون الهی است و استادان و مربیان ، به عنوان یکی از ارکان توسعه علمی کشور در شکل گیری شخصیت علمی و فرهنگی دانشجویان نقشی ماندگار دارند .
جایگاه اساتید دانشگاه علمی کاربردی از آن جهت که علاوه بر کرسی تدریس و تعلیم و مسند تحقیق و پژوهش، موجب ارتقاء مهارت و توانمندی و ایجاد کارآفرینی در جامعه می گردند، جایگاهی ویژه و دارای ارزشی مضاعف است .
از درگاه ایزد متعال سلامتی ، بهروزی و موفقیت روزافزون برای همه اساتید گرانقدر و دلسوز مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 را مسئلت می نمایم .
روابط عمومی واحد 34.