تاریخ درج خبر: 1397/6/26 - تعداد بازدید: 166
اسامی برگزیدگان نمایشگاه گروهی آثار گرافیکی حریر هنر

نمايشگاه گروهي آثار گرافيكي پنجمين نمايشگاه برگزار شده موسسه حرير هنر شرق ميباشد كه به همت شهلا كوهستاني از تاريخ١٠ مرداد ماه ١٣٩٧ لغایت٢٠ مرداد در تالار آينه برج آزادي برگزار گردید. تعداد کل آثار ارسالی حدود ۳۹۰ اثر و تعداد آثار انتخابی توسط هیات داوران ۷۲ اثر که بيشترين آثار راه يافته به نمايشكاه در زمينه پوستر و نشانه بوده است.

مراسم اختتامیه نمایشگاه حریر هنر در برج آزادی در تاریخ 20 مردادماه با انتخاب نفرات برتر برگزار شد: 🔸در زمینه پوستر : امین حجت رتبه اول از دانشگاه واحد ۳۴ زهرا کیانی رتبه دوم از دانشگاه شریعتی 🔸در زمینه نشانه : سمیه چگینی از دانشگاه واحد ۳۴ 🔸در زمینه فولدر و فراخوان : سارا نجفی از دانشگاه معماری و هنر پارس 🔸در زمینه صفحه آرایی : آناهیتا پارسا از دانشگاه سوره منیره اسدی از دانشگاه معماری و هنر پارس مدیر هنری شهلا کوهستانی، عضو انجمن و اعضای هیئت داوران: سیما پاک سرشت، شهریار آریافر، شهلا کوهستانی.