تاریخ درج خبر: 1394/8/26 - تعداد بازدید: 326
کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در علوم، مهندسی و فناوری
درج خبر توسط: واحد آموزش
این کنفرانس عرصه‌ای است برای ارائه دستاوردهای فنی _ پژوهشی دانشجویان، دانش‌آموختگان، اساتید دانشگاه ها که مؤسسه فراز اندیشان دانش بین الملل مفتخر است به استحضار برساند که کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در علوم، مهندسی و فناوری با محوریت پژوھشھای نیاز محور در روز ‌17 دی ماه 1394 در مشهد برگزار خواهد شد. این کنفرانس تلاش می‌کند با همکاری همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، اندیشمندان و پژوهشگران کشور، محیطی را برای عرضة آخرین پیشرفت‌های پژوهشی و فنّاورانه در زمینة علوم فراهم کند. کنفرانس در سطح بین‌المللی برگزار شده و از تمام مقاله‌های مروری، پژوهشی و... این محورها استقبال می‌کند. لذا بدینوسیله از اساتید، پژوهشگران، متخصصان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی گرایش‌های مختلف علوم دعوت می شود تا آخرین دستاوردهای پژوهشی خود را مطابق با برنامه به دبیرخانه همایش ارسال فرمایند. قابل ذکر است با توجه به قراردادهای صورت گرفته با برخی مجلات، مقالات برتر در این کنفرانس در مجلات معتبر بین المللی پذیرش و چاپ خواهند شد. در این رابطه معیار انتخاب وجود نوآوری در مقاله و ساختار سازمان یافته مقالات خواهد بود. برگزاری این کنفرانس امکان تبادل نظر و ایجاد ارتباط علمی با دانشگاه ها و مراکز تخصصی کشور در زمینه علوم و سایر موضوعات مرتبط با محورهای کنفرانس را فراهم می سازد.
در اینجا مراتب سپاس و تشکر را از یکایک اعضای محترم کمیته علمی دانشگاه ها و کمیته اجرایی موسسه و همچنین پژوهشگران ارجمند داشته و از خداوند متعال همتی بلند، عزمی راسخ، توانی افزون و اراده ای قوی برای کلیه تلاشگران عرصه علم و پژوهش خواهانیم.
تاریخ های مهم:
• شروع ارسال چکیده و اصل مقاله : 15 مهر ماه 94