تاریخ درج خبر: 1394/8/30 - تعداد بازدید: 468
درج خبر توسط: واحد آموزش
ورود به سایت کنفرانس: www.amtm2015.com
مهلت ارسال مقالات تا 10 آذر 1394
به اطلاع نویسندگان محترم می رساند، برای نخستین بار در ایران، گواهینامه های کنفرانس با دو امضای ریاست کنفرانس پروفسور مأمون حبیب (مالزی) و پروفسور راندولف شرانک (آلمان) صادر می شود

با حضور اساتید و سخنرانان بین المللی

برگزاری نشست ها و همایش های دانش محور، ضمن ایجاد بستری جهت اطلاع پژوهشگران و نخبگان از جدیدترین یافته های علمی سبب اغنای روحیه جستجوگری، اعتلای فرهنگ پژوهش، شناسایی معضلات و تنگناها و ارائه راه حل به منظور رفع آنها می شود که این امر در نهایت منجر به برنامه ریزی های بهتر برای توسعه علمی کشور عزیزمان ایران خواهد گردید. جهت دستیابی به اهداف مذکور، «شرکت پیشگامان پژوهش های نوین» پس از برگزاری موفقیت آمیز «اولین کنفرانس حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار» در نظر دارد با مشارکت دانشگاه علوم نوین کشور بوسنی و هرزگوین (University of Modern Sciences)، شهرداری کلانشهر رشت، شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان و دانشگاه فنی و حرفه ای میرزاکوچک صومعه سرا؛ و نیز با همکاری و حمایت دانشگاه ها، سازمان ها و نهادهای علمی و تحقیقاتی کشور، «اولین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت در هزاره سوم» را در 2 دی ماه 1394  در شهر رشت برگزار  نماید. در این راستا، کمیته برگزاری و سیاستگذاری کنفرانس، از تمامی اساتيد، پژوهشگران، متخصصان و دانشجویان گرامی دعوت به عمل می آورد تا ضمن ارائه جدیدترین مقالات و دستاوردهای پژوهشی خود، در این رویداد بزرگ علمی مشارکت فعال داشته باشند. ضمنا با توجه به هماهنگی های انجام شده، امکان چاپ مقالاتی که مورد پذیرش نهایی کنفرانس قرار می گیرند، در مجلات معتبر ISI و ISC فراهم گردیده است.
زبان های کنفرانس: انگلیسی، آلمانی و فارسی
مکان کنفرانس: