تاریخ درج خبر: 1395/9/28 - تعداد بازدید: 54
ساخت سیستم آبیاری هوشمند آدرس پذیر توسط محققان دانشگاه جامع علمی کاربردی

محققان دانشگاه جامع علمی کاربردی موفق به ساخت سیستم آبیاری هوشمند آدرس پذیر برای کمک به حل بحران کمبود آب در بخش کشاورزی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مسعود وحدانی محقق دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این سیستم هیچگونه مشابه داخلی و خارجی نداشته و برای اولین بار طراحی و ساخته شده است که منجر به یک قرارداد تجاری سازی شده است.

وحدانی افزود: با توجه به شرایط فعلی بحران کمبود آب در کشور و وجود مشکلات متعدد در مسیر استفاده از سیستم های رایج آبیاری، نسبت به طراحی و ساخت این سیستم اقدام شده است که ضمن برطرف کردن مشکلات سیستم های آبیاری موجود مانند گرفتگی نازل ها (قطره چکان ها) نیاز به حجم زیاد آب در لحظه و همچنین نیاز به جریان برق بالا، سیستمی کاملاً اتوماتیک و هوشمند است.

وی افزود: این سیستم به نحوی طراحی شده است که بتواند با حداقل جریان آب (یک لوله 2/1 اینچی) و حداقل انرژی برق (100 وات) آبیاری یک مزرعه یا باغ را به صورت کامل انجام دهد، ضمن اینکه بروز هرگونه خطا در عملکرد سیستم را به صورت اتوماتیک تشخیص داده و حتی از راه دور به اطلاع کاربر می رساند.