تاریخ درج خبر: 1395/10/19 - تعداد بازدید: 119
نشست سرپرست معاونت نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی با کارکنان واحد استانی آذربایجان غربی

سرپرست معاونت نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از واحد استانی آذربایجان غربی این دانشگاه بازدید و با کارکنان این واحد گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر حاتمی سرپرست معاونت نظارت و سنجش دانشگاه در این جلسه گفت: استان های مرزی بخاطر حساسیت امنیتی و پتانسیل های عظیم خود بسیار حایز اهمیت برای دانشگاه بوده و با توجه به مصوبه اخیر شورای مرکزی دانشگاه در پذیرش دانشجوی خارجی و فعالیتهای مطلوب انجام گرفته در این استان انتظار می رود استان آذربایجان غربی سرآمد فعالیت های بین المللی دانشگاه باشد.

دکتر عزتی راد سرپرست واحد استان آذربایجان غربی نیز ضمن تبیین عملکرد این واحد در 6 ماهه اخیر اظهار داشت: بر اساس قوانین و مقررات تمامی فرآیندهای دانشگاه در این استان توسط کارشناسان واحد استانی استاندارد سازی شده و با آموزش کافی در اختیار مراکز قرار گرفته تا فهم مشترکی میان واحد استانی و مراکز آموزشی حاصل شود.

در ادامه این نشست کارکنان واحد استانی نیز مسائل و مشکلات کاری خود را با سرپرست معاونت نظارت و سنجش دانشگاه و هیات همراه وی در میان گذاشته و به تبادل نظر پرداختند.