تاریخ درج خبر: 1396/2/12 - تعداد بازدید: 94
از جانبازان هشت سال دفاع مقدس دانشگاه جامع علمی کاربردی تقدیر بعمل امد.

همزمان با سالروز ولادت حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار و ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس این دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مراسم تقدیر و تجلیل از جانبازان هشت سال دفاع مقدس این دانشگاه با حضور معاونان، مسئولان و کارکنان در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در این مراسم ضمن گرامیداشت مقام جانباز و نقش موثر آنها در دوران دفاع مقدس گفت: ماه شعبان از این نظر که هم میلاد احیا کنندگان دین خدادر واقعه کربلا و هم میلاد منجی عالم بشریت و احیا کننده دین پیامبر عظیم الشان اسلام در آخر الزمان، در ان واقع شده است و هم ماه بهار ادعیه و آمادگی برای ورود به ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان است از برکات و امتیازات خاصی برخوردار است.

وی ابراز امیدواری کرد انشاالله آن امتی که قرار است یار و یاور مولود نیمه این ماه پربرکت ، امام زمان (عج) باشد ما هستیم و حتما این انقلاب، انقلابی است که متصل به قیام امام زمان (عج) خواهد شد.

در پایان این مراسم با اهدای لوح توسط رئیس دانشگاه از تلاش های جانبازان محترم دانشگاه تقدیر شد.