تاریخ درج خبر: 1396/3/4 - تعداد بازدید: 76
کمیته منطقه ای دفتر گسترش آموزش عالی مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد
دکترعلی اخوان بهابادی معاون آموزشی دانشگاه گفت: کمیته منطقه ای دفتر گسترش آموزش عالی مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی از 23 اردیبهشت ماه سال جاری آغاز و تا سوم خرداد ماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمدعلی اخوان بهابادی معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر گفت: این کمیته به منظور بررسی درخواست پذیرش دانشجوی مهرماه 1396 مراکز آموزشی علمی کاربردی تحت نظارت دانشگاه با حضور مدیران ستاد مرکزی، رؤسای واحدهای استانی و مؤسسات آموزش عالی علمی کاربردی از 23 اردیبهشت ماه سال جاری آغاز و تا سوم خرداد ماه ادامه دارد.

معاون آموزشی دانشگاه افزود: در این جلسات درخواست دوره مراکز آموزشی هشت منطقه استانی بررسی و تصمیم‌گیری لازم صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: برای این پذیرش سیاست‌های مصوب کمیته تخصصی علمی کاربردی شورای گسترش آموزش عالی از جمله: رعایت اصل سیاست‌گذاری مؤسسات آموزش عالی علمی کاربردی، تطبیق درخواست دوره‌ها با نیازسنجی‌های انجام شده توسط مؤسسات، تخصصی‌سازی مراکز آموزش علمی کاربردی، حذف تقاضاهای کاذب و دوره‌های فاقد بازار کار و اصلاح نسبت پذیرش مقاطع کاردانی (70 درصد) به کارشناسی (30 درصد)، مورد توجه جدی این معاونت در دریافت و بررسی درخواست دوره بوده است.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در این کمیته ها مواردی چون اعلام نظر مؤسسات آموزش عالی بر درخواست دوره مراکز آموزشی تحت نظارت خود همچنین اعلام نظر مؤسسات آموزش عالی علمی کاربردی نسبت به دوره‌های تخصصی خود، درخواست شده توسط سایر مراکز آموزشی علمی کاربردی مورد توجه قرار گرفته است.
دکتر اخوان تأکید کرد: در سامانه مدیریت گسترش MISفقط برای مراکزی که فاقد رأی شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه مبنی بر "توقف پذیرش"، دارای رئیس مرکز و پتانسیل جذب دانشجو بوده‌اند، امکان درخواست دوره فراهم بوده است.
وی اظهار داشت: نتایج این جلسات جهت اخذ مجوز پذیرش دانشجو در کمیته تخصصی علمی کاربردی شورای گسترش آموزش عالی طرح می‌شود.