تاریخ درج خبر: 1396/2/18 - تعداد بازدید: 112
موفقیت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران در مسابقات پرس سینه و پاورلیفتینگ دانشگاههای کشور

تیم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران در مسابقات پرس سینه و پاورلیفتینگ قهرمانی دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور عنوان سوم این مسابقات را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در این مسابقات که با حضور دانشجويان دانشگاه های سراسر كشور از 13 تا 15 اردیبهشت ماه با حضور ١٨ دانشگاه به ميزبانی دانشگاه قم برگزار شد تیم پرس سینه و پاورلیفتینگ استان تهران به نمایندگی از دانشگاه جامع علمی کاربردی متشکل از 7 ورزشکار در اين دوره از مسابقات شركت كرد و موفق به كسب مقام سوم تيمی در رشته پرس سينه شد.

در این مسابقات در رشته پاورليفتينگ عليرضا آقابگلو در وزن ١٢٠ كيلو از مركز آموزش علمی کاربردی علامه طبرسی مدال برنز، در رشته پرس سينه افشين مدرسی در وزن 93 کیلو از مرکز آموزش علمی کاربردی تلاونگ مدال نقره و سیامک شجاعی وفا از مركز آموزش علمی کاربردی كاراد مدال برنز کسب کرد.

همچنین، بهنام طاهری در وزن ١٠٥ كيلو از مركز آموزش علمی کاربردی علامه طبرسی مدال برنز و عليرضا آقابگلو در وزن ١٢٠ كيلو از مركز آموزش علمی کاربردی علامه طبرسی مدال برنز این مسابقات را کسب کردند.