تاریخ درج خبر: 1396/3/20 - تعداد بازدید: 138
حضور دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی البرز در نمایشگاه بین المللی قرآن

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی البرز گفت: غرفه این دانشگاه در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، توسط واحد استان البرز طراحی و راه اندازی شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سادات حسینی گفت: غرفه دانشگاه جامع علمی کاربردی با بهره گیری از مهارت هنرمندان استان، به نحوی چشم نواز طراحی و ساخته شده است.

وی خاطر نشان کرد: در آستانه ربع قرن فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی، در رویدادی قرآنی و در مقایسه با دیگر دانشگاه ها در بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن کریم، غرفه دانشگاه علمی کاربردی به پر استقبال ترین غرفه این بخش مبدل شده است.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز تصریح کرد: ماموریت این غرفه علاوه بر نمایش آثار هنری و تجسمی دانشجویان، معرفی ابعاد فعالیتهای دانشگاه، مهارت آموزی در رشته های هنری نظیر سفالگری، نقاشی، معرق، نقاشی روی شیشه، خوشنویسی و غیره به بازدیدکنندگان است.

سادات حسینی اظهار داشت: از آثار برگزیده این غرفه تقدیر خواهد شد.

نمایشگاه بین المللی قرآن کریم تا روز ۲۶ خردادماه در مصلی امام خمینی(ره) دایر است.