تاریخ درج خبر: 1396/4/24 - تعداد بازدید: 78
شبکه هپاتيت مسابقه نقاشي و تصويرسازي برگزار مي‌کند
شبکه هپاتيت ايران در راستاي افزايش آگاهي جامعه نسبت به بيماري‌هاي کبدي، براي اولين‌بار مسابقه نقاشي و تصويرسازي‌ برگزار مي‌کند.

دبير جشنواره نقاشي شبکه هپاتيت ايران از برگزاري مسابقه نقاشي و تصويرسازي همزمان با کنگره بين‌المللي هپاتيت تهران خبر داد و گفت: علاقه‌مندان فرصت دارند آثار خود را به دبيرخانه مسابقه ارسال کنند.

مريم نيما - دبير جشنواره - ادامه داد: شبکه هپاتيت ايران در نظر دارد در راستاي ارتقاي سطح دانش جامعه نسبت به هپاتيت‌هاي ويروسي، نخستين جشنواره نقاشي و تصويرسازي با موضوع ريشه‌کني هپاتيت را مصادف با برپايي کنگره بين‌المللي هپاتيت ايران برگزار کند. تمام هنرمندان مي‌توانند آثار خود را در دو شاخه نقاشي و تصويرسازي تا ۱۵ مردادماه امسال به دبيرخانه جشنواره ارسال کنند.

وي همچنين افزود: همزمان با اختتاميه کنگره بين‌المللي هپاتيت تهران در تاريخ ۱۷ شهريورماه ۱۳۹۶ به آثار برگزيده از سوي هيئت داوران تنديس و جوايزي تعلق خواهد گرفت و به تمام هنرمندان راه‌يافته به جشنواره، گواهي شرکت و کتابچه آثار برگزيده اهدا خواهد شد.

علاقه‌مندان مي‌توانند براي کسب اطلاعات بيشتر، بويژه درباره تکنيک و نحوه ارسال آثار به آدرس Www.7.thc.ir/drawingمراجعه کنند.

منبع:ايسنا