تاریخ درج خبر: 1396/5/29 - تعداد بازدید: 93
دوره آموزشی دانشگاه سبز در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

با توجه به تاکید دکتر امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مبنی بر لزوم استقرار مدیریت سبز در دانشگاه و با هدف آشنایی با شاخص ها و راهکارهای دانشگاه سبز، این دوره آموزشی طی دو روز در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در این دوره که با استقبال کارکنان و مدیران دانشگاه روبرو شد دکتر سرایداریان رئیس انجمن مدیریت سبز ایران ضمن تاکید بر لزوم پرداختن به موضوع مدیریت سبز در دانشگاهها به فرهنگ سازی و آموزش مدیریت سبز در دانشگاه اشاره و به فرایند اجرایی مدیریت سبز و کنترل شاخص ها تاکید کرد.

سرایداریان گفت: باید ساختار مناسبی در قالب کارگروههای ویژه تدوین گردد که به طور مدام و مستمر شاخص های مدیریت سبز را در دانشگاه دنبال نماید .

رئیس انجمن مدیریت سبز ایران نقش نیروی انسانی را در استقرار این نظام در دانشگاه مهم ارزیابی نمود و اظهار داشت : اراده مدیران در این موضوع و به تبع آن تغییر نظام ارزیابی کارکنان در این راستا می تواند در ایفای نقش نیروی انسانی تاثیر بسزایی داشته باشد . دانشگاه سبز هدفش این است که باذینفعان دانشگاه تعامل هدفمند داشته باشد و همه در این مسیر باید با باور به این موضوع  نقش خود را  ایفا نمایند.