تاریخ درج خبر: 1396/6/27 - تعداد بازدید: 49
همزمان با اختتامیه سیزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه از147 برگزیده قرآنی تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با حضور دکتر امید رئیس دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در قم برگزار شد.

در این مراسم که با پیام آیت‎الله حائری شیرازی همراه گردید ،خانواده شهید محسن حججی نیز از میهمانان ویزه بودند که با اشاره به پیوند عمیق شهید سرافرازشان با قرآن کریم خواستار توجه بیشتر جوانان دانشجو به انس با قرآن شدند.

در ادامه این مراسم دکتر محمد حسین امید رئیس دانشگاه اظهار داشت: در طول یک سال برنامه ریزی و هماهنگی بسیاری برای برگزاری این برنامه انجام شده است. سال گذشته، این برنامه با حضور حجت‎الاسلام والسملمین قرائتی برگزار شد و به همین دلیل قرارهایی با ایشان گذاشته شد که یکی ازآنها ایجاد بخش‎های تخصصی در این جشنواره بود که در این زمینه بخش کارآفرینی ایجاد شد.

دکتر امید گفت: در آن جلسه از ایشان قولی گرفته شد که برنامه درس‎هایی از قرآن را به سمت دروس مهارتی بکشانند که ایشان نیز دو جلسه پیرامون موضوعات مهارتی برگزار کرد و به اهمیت مهارت آموزی و ارزش گذاری به مهارت به جای مدرک پرداخت و پس از آن نیز حجت الاسلام قرائتی تلاش هایی درجهت توسعه مهارت محوری در کشور انجام می‎دهد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهارکرد: مقام معظم رهبری بحث پنجه کارآمد را در زمینه اهمیت مهارت افزایی جمعیت ودانشجویان و جوانان مطرح کردند و همه ما امیدواریم که بتوانیم در این مسیر گام برداریم.

وی افزود: شهید سرافراز، محسن حججی از دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی بود و افتخار این دانشگاه است و تجلیل از این شهید کمترین کاری بود که در این زمینه انجام شده است.

دکتر امید تصریح کرد: ماموریت‏های وسیعی در عرصه ماموریت اصلی دانشگاه در نظر گرفته ایم و امسال در پذیرش مهرماه بخش زیادی از مسیر طی شده است و 200 هزار نفر نیز برای مهرماه ثبت نام انجام شده است با وجود این که 4هزار کد رشته محل غیر ماموریتی کاسته شد.

دکتر امید اظهارکرد: ارتقای کیفی دانشگاه از مهمترین اهداف این دانشگاه در سراسر کشور است که امیدواریم با یک عزم ملی در این زمینه گام‎های جدی برداریم. وی افزود:در قانون برنامه ششم سهم زیادی به این دانشگاه داده شده است یعنی باید تا سال 99، 30 درصد دانشجویان کشور در عرصه مهارتی تحصیل کنند که هنوز با این رقم فاصله داریم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: در زمینه مراکز رشد نیز به این دانشگاه تفویض اختیار داده شده است و امیدواریم دانشگاهی به معنای واقعی کلمه خود شغل محور و مهارت محور داشته باشیم. وی در ادامه بر لزوم تعامل بیشتر با نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های کشور در زمینه ترغیب بیشتر دانشجویان برای حضور در عرصه مهارت محوری تاکید کرد.

دبیر سیزدهمین جشنواره قرآن وعترت دانشگاه جامع علمی کابردی:

دراین جشنواره دو رشته جدید با عنوان ایده های قرآنی و کارآفرینی قرآنی در دستور کارقرار گرفت

دکتر نادری دبیر سیزدهمین جشنواره قرآن وعترت دانشگاه جامع علمی کابردی در سخنانی گفت: پاسداشت شهید حججی سهم کوچکی در تجلیل مقام ایثار و شهادت است و حضور پدر شهید محسن حججی سهم کوچک این دانشگاه در پاسداشت مقام و منزلت شهدا و شهیدی است که به فرموده رهبر انقلاب حجت را بر همه ما تمام کرد.

وی افزود: دو رشته جدید با عنوان ایده های قرآنی و کارآفرینی قرآنی در این جشنواره جای گرفت واگر افرادی در بحث ایده های قرآنی خلاقیت خاصی دارند ویا ایده خود را تجاری سازی کرده اند، با ارسال مدارک و تطبیق شاخص ها تجلیل می شوند.

دبیر سیزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اظهار کرد: در حاشیه نمایشگاه این جشنواره کلینیک مشاوره شغلی برای دانشجویان فعال قرآنی تشکیل شد که این کلینیک دفتری را نیز تاسیس کرد که در این زمینه به دانشجویان قرآنی مشورت خواهد داد.

پیام آیت الله حائری شیرازی به سیزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی

آیت الله حائری شیرازی در پیامی که به سیزدهمین جشنواره جامع علمی کاربردی کشور ارسال کرده بود گفت: دست اندرکاران این جشنواره به هیچ وجه نباید این مسابقات را کوچک بگیرند زیرا این مسابقات باب ورود مردم به قرآن کریم است. وی افزود: مردم ازاین طریق با قرآن آشنا می‎شوند و وقتی آمدند و لذت بردند و قرآن را شناختند سپس خود دنبال آن خواهند رفت و آن را مطالعه خواهند کرد؛ پس این چنین برنامه هایی برای آشنایی و شروع علاقه مردم بسیار موثر است.

لازم به ذکر است در پایان این برنامه از برگزیدگان سیزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کابردی تجلیل شد  و استان‎های اصفهان، مازندران و استان مرکزی به عنوان استان های برتر در توسعه و ترویج قرآنی و همچنین 147 دانشجو مورد تجلیل قرار گرفتند.

همچنین این مراسم میزبان حضور پیکر پاک یکی از شهدای مدافع حرم بود که فضای این جشنواره را عطرآگین کرد.