تاریخ درج خبر: 1396/6/27 - تعداد بازدید: 58
دانشگاه جامع علمی کابردی یکی از امیدهای نظام آموزش عالی کشور است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، حجت‎الاسلام والمسلمین محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: امروزه عشق به قرآن و فهم بیشتر و همچنین عشق عمل به قرآن در دل دانشجویان ما موج می‎زند.

وی افزود: این جشنواره زمینه سازی برای آشنایی بیشتر نسل جوان و آینده ساز کشور با معارف قرآن کریم است. این دانشگاه یکی از امیدهای آموزش عالی کشور است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‎ها تصریح کرد: آیه 97 سوره نحل بیان می‎کند که هر کسی عمل صالحی را از زن و مرد انجام دهد، به او حیات طیبه اعطا می‎کنیم ؛ در عالم ملکوت تفاوتی بین زن و مرد نیست و همه به عنوان انسان شناخته می شوند. سوال این است که در جامعه ما که مومنان بسیاری وجود دارد و عمل صالح هم انجام می دهند ولی چرا به حیات طیبه نمی رسیم.

حجت‎الاسلام والمسلمین محمدیان در ادامه گفت: جواب این سوال را خود قرآن بیان میکند؛ قرآن به آسیب های ایمان اشاره می کند؛ یعنی مواردی است که به ایمان آسیب می زند و همچنین مسایلی است که به ایمان کمک می کند و به دلیل اینکه ایمان را تقویت نمی کنیم به همین دلیل در بخش ایمانی با نقصان مواجه می شویم. درجات ایمانی متفاوت است؛ خداوند در قرآن بیان می کند که به رسول خود ایمان بیاورید؛ این امر مشخص می‎کند که ایمان دارای مراتب مختلف و مکمل های مختلف است.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‎ها تصریح کرد: جامعه ای که در آن تواصی به حق و تواصی به صبر وجود نداشته باشد به عمل صالح کامل و حیات طیبه نخواهشد رسید. امکان ندارد که انسان گرفتار ظلم باشد ولی ایمان برای او آرامش ایجاد کند؛ قرآن بیان می کند که کسانی که ایمان آوردند و این ایمان را به ظلم مخلوط نکردند، به آرامش می رسند و به مقصد نیز رهنمون می‎شوند؛ ایمان برای هیچ کسی عصمت ایجاد نمی‎کند زیرا ممکن است کسی مومن باشد و به خود و دیگران ظلم کند.

وی در پایان بر لزوم تلاش در جهت عمل همگانی نسبت به قرآن کریم تاکید کرد.