تاریخ درج خبر: 1396/7/1 - تعداد بازدید: 836
مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان جدید دوره کارشناسی ورودی مهر ماه 96
دانشجویان محترم )مقطع کارشناسی)
با سلام و احترام ، ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی شما در گزینش دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد 34 به لحاظ انجام بهتر امور ثبت نام و ادامه تحصیل شما در این واحد، خواهشمند است مطابق جدول زمانی اعلام شده با به همراه داشتن کلیه مدارک ذیل ، جهت ثبت نام مراجعه فرمایید . لازم به ذکر است ؛ کلیه مدارک مذکور الزامی و در صورت عدم ارائه از ثبت نام معذور خواهیم بود.

با تشکر
واحد آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد 34

مدارک لازم برای ثبت نام :
1-    دو سری تصویر تمام صفحات شناسنامه(صفحه توضیحات قابل رویت باشد)
2-     کپی کارت ملی (پشت و رو)و اصل آن جهت مطابقت
3-    کپی کارت پایان خدمت(پشت و رو) وکارت معافیت و کفالت پزشکی و ...
4-    6  قطعه عکس 4 × 3  همانند و تمام رخ (بارعایت شئونات اسلامی، تهیه شده در سال جاری و پشت نویسی شده)
5-    اصل فرم استفاده از سهمیه شاغلین مندرج در دفترچه راهنما برای پذیرفته شدگانی که متقاضی سهمیه شاغلین بوده اند و توسط مقام مسئول محل اشتغال تائید شده باشد.
6-    تصویر آخرین فیش حقوقی ( برای پذیرفته شدگانی که از سهمیه شاغلین استفاده نموده اند) و اصل آن جهت تائید تصویر.
7-    اصل فرم شماره (3) مندرج در دفترچه راهنما (برای پذیرفته شدگانی که از سهمیه ایثارگران استفاده نموده اند.)
        فرم مذکور می بایست توسط مقام مسئول ارگان مربوطه تائید شده باشد.
8-    اصل و دو سری تصویر گواهینامه کاردانی مورد تائید شورای عالی انقلاب فرهنگی یا وزارت علوم ، تحقیقات و فنآوری ویا وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش
9-    تاییدیه و ریزنمرات مقطع کاردانی
تبصره : پذیرفته شدگان دارای مدارک معادل کاردانی که دوره آموزشی آن ها با مجوز شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا سازمان مدیریت و برنامه ریزی برگزار شده باشد درصورت تایید مدارک توسط نهادهای     فوق الذکر می توانند ثبت نام نمایند.
تذکر1 : پذیرفته شدگان می بایست در زمان ثبت نام، فارغ التحصیل شده باشند درغیر اینصورت قبولی آنها ملغی می گردد.
تذکر2 : افرادی که فارغ التحصیل شده اند ولی تا زمان ثبت نام ، گواهی نامه فارغ التحصیلی کاردانی برای ایشان صادر نشده است می بایست فرم "پیوست شماره 3" را تکمیل و به مرکز قبولی ارائه دهند.

•    پرداخت 15 درصد حق نظارت دانشگاه جامع و دقت در ثبت در بخش مالی سامانه سجاد