تاریخ درج خبر: 1396/7/5 - تعداد بازدید: 185
پرسشنامه ابعاد و مولفه های زیبایی شناختی در مدیریت و رهبری آموزش عالی مخصوص اساتید محترم
با سلام و احترام؛
استاد گرامی، پرسشنامه ای که در اختیار دارید با موضوع " ارائه مدلی برای نهادینه کردن فرهنگ زیبایی شناختی در نظام مدیریت و رهبری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ( مورد : مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی -کاربردی استان تهران ) " جهت بهره گیری در انجام پژوهش علمی طراحی شده است. بدون شک پاسخ های دقیق و صادقانه شما، در دست یابی به اهداف پژوهش کمک شایانی خواهد کرد. ضمن قدردانی از قبول زحمت و صرف وقت گران بهایتان، خواهشمندم با استفاده از تجارب ارزنده خویش و با در نظر گرفتن شرایط واقعی- ایده آل و مطلوب، میزان تاثیرگذاری هریک از عبارات را تعیین نمایید. از همکاری سرکارعالی / جنابعالی در تکمیل این پرسشنامه کمال تشکر را دارم.
با احترام- فائزه سادات مالکی
دانشجوی دکتری رشته مدیریت آموزش عالی