تاریخ درج خبر: 1396/12/29 - تعداد بازدید: 180
پیام تبریک رئیس مرکز آموزش به مناسبت عید نوروز و سال جدید.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 در پیامی فرا رسیدن سال نو را به تمامی دانشگاهیان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش متن پیام تبریک سرکار خانم فرحناز سادات مالکی به این شرح است:

به نام خدا

یا مقلب القلوب والابصار، یا مدبرالیل والنهار، یا محول الحول والاحوال، حول حالنا الی احسن الحال

نوروز، صحیفه‌ای ملوّن از سرزندگی و طراوت و روایتگر فرهنگ غنی سرزمین عزیزمان، ایران اسلامی است که از نیاکان پاک ضمیرمان به یادگار مانده و همه را به نو شدن و نو اندیشیدن و تفکر در قدرت لایزال پروردگار از برای تجدید حیات دعوت می‌کند.

آغاز سال نو را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلّب دلها و بصیرتها را نوید می‌دهد به جامعه دانشگاهی به ویژه  دانشگاهیان محترم علمی کاربردی واحد 34 اعم از اساتید گرانمایه، دانشجویان گرامی و همکاران ارجمند که در راه اعتلای دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می‌نمایند، تبریک و تهنیت عرض نموده  و از خداوند متعال آرزومندم که سالی را که پیش رو داریم  سالی سرشار از سلامتی، بهروزی و موفقیت برای همگان باشد.

فرحناز سادات مالکی

رئیس مرکز آموزش