تاریخ درج خبر: 1396/12/16 - تعداد بازدید: 155
مدارک لازم برای ثبت نام دانشجویان مقطع کاردانی ورودی بهمن 96
ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای کلیه پذیرفته شدگان دوره کاردانی حرفه ای بهمن ماه 1396،‌پذیرفته شدگان می بایست برای ثبت نام به نشانی www.edu.uast.ac.ir مراجعه و از قسمت "ثبت نام پذیرفته شدگان سال 96" ابتدا نسبت به ثبت نام اینترنتی خود اقدام نموده و سپس برای تکمیل مراحل ثبت نام با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به صورت حضوری طبق اطلاعیه مندرج در سامانه به مرکز آموزشی مراجعه نمایند.
مدارک لازم برای ثبت نام:
1-شش قطعه عکس همانند پرسنلی پشت سفید تمام رخ 4ˣ3 تهیه شده در سال جاری
2-کپی و اصل شناسنامه جهت مطابقت با تصویر بارگذاری شده بر روی سامانه
3-کپی و اصل کارت ملی جهت مطابقت با تصویر بارگذاری شده بر روی سامانه
4-کپی و اصل گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه (دیپلم نظام جدید و یا دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه) جهت مطابقت با تصویر بارگذاری شده بر روی سامانه
تذکر: از بارگذاری گواهینامه پیش دانشگاهی خودداری گردد.
5-اصل کاربرگ شماره 101 (گواهی اشتغال) به کار با امضاء و مهر بالاترین مقام مسئول، آخرین فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی یا قرارداد معتبر انجام کار (برای پذیرفته شدگان سهیمه شاغل) (دانلود پیوست)
6-اصل کاربرگ شماره 102 (فرم تائید معدل) برای پذیرفته شدگانی که گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه برای آنان صادر نشده است. (دانلود پیوست)
7-مدرکی که وضعیت نظام وظیفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحات 3 و 4 دفترچه راهنمای مذکور مشخص می نماید. (برای برادران)