آزمونهای متمرکز پایان نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ حذف شد

براساس مصوبه نهمین جلسه هیأت رئیسه محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص برگزاری آزمونهای متمرکز پایان نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به اطلاع میرساند، با عنایت به بررسی های کارشناسی انجام شده در رابطه با آزمون متمرکز و تاثیرات آن در فرآیند ارتقاء و لزوم بررسی و ارائه طرح در شورای مرکزی دانشگاه، امتحانات پایان نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به شیوه آزمون متمرکز برگزار نخواهد شد.

شایان ذکر است نحوه برگزاری امتحانات دروس مشمول آزمونهای متمرکز در نیمسال های آتی پس از تصویب آئین نامه جدید متعاقبا اعلام خواهد شد.

0 نظر در مورد آزمونهای متمرکز پایان نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ حذف شد