آغاز ثبت نام وام دانشجویی صندوق رفاه

✅ بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان، زمان ثبت تقاضاي وام شهريه توسط دانشجويان در پورتال دانشجويي صندوق رفاه به آدرس bp.swf.ir از اول بهمن ماه سال جاری خواهد بود.

🔰دانشجويان متقاضي و واجد شرايط می بایست نسبت به ثبت تقاضاي خود در سامانه مذكور در بازه زماني تعيين شده اقدام نمايند.

🔸 سقف مبلغ تسهیلات:
❌ مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته هر ترم 13.000.000 ریال

🔹تعداد وام قابل دریافت: به تعداد نیمسال تحصیل (کاردانی و کارشناسی ناپیوسته 4 ترم)

🔸باز پرداخت: حداکثر 9 ماه بعد از فراغت از تحصیل (آقایان پس از خدمت مقدس سربازی)

🔰مدارک مورد نیاز:
🔸تکمیل فرم مشخصات و درخواست وام شهریه توسط دانشجو و تایید فرم توسط کارشناس امور دانشجویی مرکز محل تحصیل
🔸تعهد نامه محضری (دردفترخانه اسناد رسمی تنظیم شود)
🔸کپی حکم کارگزینی ضامن
🔸کپی شناسنامه، کارت ملی دانشجو و ضامن

❇️ ثبت نام در سامانه صندوق رفاه
🔸نام کاربری: کد ملی
🔸کلمه عبور: کد ملی
📌(دانشجویانی که رمز عبور قدیمی دارند با همان رمز عبور)

❌ جهت استعلام ثبت احوال باید شماره تلفن همراه دانشجویان با کدملی، نام و نام خانوادگی و کلیه اطلاعات فردی دانشجو تطابق داشته باشد.

دانشجویان متقاضی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 44007175 – 4407176 داخلی 113 و یا شماره واتساپ اداره فرهنگی 09020398957 ارتباط برقرار نمایند.

0 نظر در مورد آغاز ثبت نام وام دانشجویی صندوق رفاه