به مناسبت هفته گرامیداشت قرآن و عترت دانشگاه ها (18 الی 24 آبان ماه)، مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران غرب، مسابقه آنلاین تفسیر سوره ملک ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان تمامی مراکز آموزش علمی کاربردی کشور را برگزار نمود.

در این مسابقه که به مدت دوهفته در جریان بود، تعداد 47 نفر از دانشجویان، مدرسان و کارکنان مراکز آموزش علمی کاربردی سراسر کشور شرکت نمودند که پس از قرعه کشی اسامی برگزیدگان به شرح ذیل اعلام و هدایایی تقدیم حضور این عزیزان خواهد شد.

1. جناب آقای مهدی طوسی (دانشجوی مرکز جامعه اسلامی کارگران خوزستان)

2. سرکار خانم سهیلا اسدی (دانشجوی واحد 34 فرهنگ و هنر تهران)

3. سرکار خانم فاطمه سلیمانخانی (مدرس مراکز علمی کاربردی استان قزوین)

با برندگان جهت دریافت هدیه تماس گرفته خواهد شد.

0 نظر در مورد اعلام اسامی برندگان مسابقه کتابخوانی تفسیر سوره مُلک (هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها)