انتصاب جناب آقای دکتر فخرکام به عنوان مدیر گروه مدیریت کسب و کار

به گزارش روابط عمومی واحد 34، دکتر نجمه مظهری سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران امروز سه شنبه 28 دی ماه با صدور حکمی جناب آقای دکتر فرزاد فخرکام را به سمت مدیر گروه مدیریت کسب و کار واحد 34 علمی کاربردی منصوب نمودند.

جناب آقای فخرکام دارای مدرک تحصیلی دکترای حرفه ای مدیریت کارآفرینی ، مدرس و پژوهشگر دانشگاه، مشاور کسب و کار و دارای تالیفات فراوان کتاب و مقالات داخلی و بین المللی در حوزه مدیریت، کارآفرینی، اقتصاد و کسب و کار می باشند.

هیآت رئیسه واحد 34 علمی کاربردی این انتصاب را به ایشان تبربک گفته و آرزوی توفیق روزافزون برایشان دارند.

همچنین ریاست مرکز در نامه ای از زحمات سرکار خانم دکتر امیرخانی در مدت تصدی این پست تقدیر و تشکر بعمل آوردند.

0 نظر در مورد انتصاب جناب آقای دکتر فخرکام به عنوان مدیر گروه مدیریت کسب و کار