انتصاب سرپرست جدید مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران

سرکار خانم دکتر «نجمه مظهری» به عنوان سرپرست جدید مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران منصوب شد.

با تایید کمیته انتصاب واحد استان غرب تهران و طی حکمی از سوی حسن نصرتی راد رئیس هیات امناء مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران، خانم دکتر نجمه مظهری به عنوان سرپرست این مرکز دانشگاهی معرفی شد.

نجمه مظهری دارای فوق لیسانس و دکترای مهندسی صنایع غذایی بوده و پیش از این ریاست مرکز آموزش علمی کاربردی ایثارگران پارس را بر عهده داشته است.

در کارنامه ایشان علاوه بر مدرس نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی، سوابقی چون: مدیر گروه، معاون آموزشی مرکز علمی کاربردی، عضو هیئت رئیسه انجمن مدیریت کیفیت ایران، عضو هیئت رئیسه انجمن غلات ایران، کارشناس رادیو سلامت، عضو هیئت انجمن متخصصین صنایع غذایی ایران، مشاور پایه یک سازمان نظام مهندسی و …. به چشم می خورد.

همچنین وی سابقه تألیف کتاب، چاپ مقالات مختلف (ISI)، ملی و بین المللی، علمی و ترویجی و انجام طرح های پژوهشی متعدد را دارا می باشد.

0 نظر در مورد انتصاب سرپرست جدید مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران