انتصاب سرکار خانم نیکوکار به عنوان مدیر گروه طراحی لباس و تکنولوژی دوخت

به گزارش روابط عمومی واحد 34، دکتر نجمه مظهری سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران امروز سه شنبه 28 دی ماه با صدور حکمی سرکار خانم منصوره نیکوکار را به سمت مدیر گروه طراحی لباس و تکنولوژی دوخت واحد 34 علمی کاربردی منصوب نمودند.

سرکار خانم نیکوکار از اساتید گروه لباس واحد 34 و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد هنرهای پژوهشی و صنایع دستی – طراحی پارچه و لباس می باشند.

هیآت رئیسه واحد 34 علمی کاربردی این انتصاب را به ایشان تبربک گفته و آرزوی توفیق روزافزون برایشان دارند.

همچنین ریاست مرکز در نامه ای از زحمات سرکار خانم دکتر رامونا محمدی در مدت تصدی این پست تقدیر و تشکر بعمل آوردند.

0 نظر در مورد انتصاب سرکار خانم نیکوکار به عنوان مدیر گروه طراحی لباس و تکنولوژی دوخت