انتصاب مدیر مرکز نوآوری طراحی و دوخت پوشاک واحد 34 علمی کاربردی

به گزارش روابط عمومی واحد 34، در مراسمی سرکار خانم مهندس اشرف کاظمی به سمت “مدیر مرکز نوآوری طراحی و دوخت پوشاک” وابسته به مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران منصوب گردید و حکم ایشان توسط سرکار خانم کاظمی “رئیس اداره پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران غرب”، سرکار خانم مظهری “ریاست مرکز علمی کاربردی واحد 34 تهران” و جناب آقای نصرتی “رئیس هیئت امناء موسسه فرهگی و هنری مشکوه دانش” اهدا شد.

متن حکم بدین شرح است:
سرکار خانم مهندس اشرف کاظمی
پس از حمد خدا و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد (ص)؛
نظر به مراتب تعهد، دانش، شایستگی و تجارب ارزنده علمی و اجرایی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان مدیر مرکز نوآوری طراحی و دوخت پوشاک وابسته به مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران منصوب می شوید.
انتظار می رود از تمامی ظرفیت های موجود مرکز، دانشگاهیان و سرمایه گذاران در راستای رشد سریع مرکز نوآوری واحد 34 و استفاده از ساختارهای اقتصادی موجود در کشور و بر اساس سیاست های ابلاغی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ضمن ایجاد ارتباط با اجزای اکوسیستم نوآوری، از دانشجویان خلاق و صاحبان ایده حمایت لازم صورت پذیرد.

نجمه مظهری
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران

همچنین خانم دکتر مظهری ریاست واحد 34 در نامه ای از زحمات فراوان خانم دکتر ابراهیمی مدیر سابق مرکز نوآوری در زمان تصدی این مسئولیت تقدیر و تشکر نموند.

0 نظر در مورد انتصاب مدیر مرکز نوآوری طراحی و دوخت پوشاک واحد 34 علمی کاربردی