اولین همایش تخصصی معرفی، تقدیر و تجلیل از بانوان صاحب کسب و کار

اولین همایش تخصصی معرفی، تقدیر و تجلیل از بانوان صاحب کسب و کار با محوریت معرفی برترین های حوزه دوخت، مد و لباس روز جمعه ۲۹ آذر در سالن همایش های بین المللی رایزن برگزار شد.

این همایش باشکوه که از سوی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران، موسسه مد و لباس دراپ و موسسه خانه طراحان آیلار و با حضور خانم دکتر محمدبیگی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی، آقای دکتر حسن پور رییس سازمان بسبج اصناف و بازاریان کشور و ۱۰۵ نفر از بانوان صاحب کسب و کار مد و پوشاک از سراسر ایران زیبا برگزار شد.

در ابتدای این همایش خانم دکتر محمد بیگی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر و تشکر از برگزاری این همایش و برگزار کنندگان آن، از مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران به دلیل مشارکت یک واحد دانشگاهی در برگزاری این فعالیت ارزشمند و حضور در کنار بانوان صاحب کسب و کار تقدیر ویژه بعمل آورد.

خانم دکتر مظهری ریاست مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران در این همایش در سخنانی به تشریح فعالیت های این مرکز در حوزه کسب و کار و بویژه مد و پوشاک پرداخت و از فعالان این حوزه برای همکاری با مرکز دعوت بعمل آورد.

در ادامه همایش خانم مهندس کاظمی مدیر مرکز نوآوری طراحی و دوخت پوشاک واحد ۳۴ نیز در سخنانی فعالیت در این حوزه را ارزشمند دانست و به تشریح برنامه های مرکز نوآوری واحد ۳۴ برای حوزه مد و پوشاک پرداخت. همچنین خانم مهندس کاظمی در این همایش کارگاه آموزشی بیزبنس مان را برای شرکت کنندگان در این همایش برگزار کرد.

در انتهای همایش از بانوان صاحب کسب و کار و فعالین مد و پوشاک با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.

0 نظر در مورد اولین همایش تخصصی معرفی، تقدیر و تجلیل از بانوان صاحب کسب و کار