بازدید اعضای هیئت نظارت و ارزیابی دانشگاه علمی کاربردی از برگزاری حضوری کلاسها

اعضای هیئت نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران غرب، همزمان با آغاز حضوری شدن کلاس‌های درس ضمن بازدید میدانی از بخش‌های مختلف مرکز آموزش علمی کاربردی واحد 34 تهران، از برگزاری کلاسهای حضوری بازدید و لیست های حضور و غیاب کلاس ها را بررسی نمودند.

لازم به ذکر است از ۱۴ فروردین‌ماه بر اساس تصمیمات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا (کووید ۱۹)، وزارت علوم و دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه‌های کشور فعالیت حضوری خود را شروع کرده‌اند.

0 نظر در مورد بازدید اعضای هیئت نظارت و ارزیابی دانشگاه علمی کاربردی از برگزاری حضوری کلاسها