برنامه کلاسی نیمسال بهمن 1400 رشته های مقطع کارشناسی

ضمن آرزوی سلامتی دانشجویان عزیز، باطلاع می رساند جهت انجام انتخاب واحد نیمسال بهمن ماه 1400، وارد مذکور را رعایت فرمایید:
1- دانشجویان صرفا و صرفا ملزم به انتخاب واحد طبق برنامه اعلامی در کانال بر اساس ورودی خود می باشند. قابل بذکر است اخذ هرگونه واحد در خارج از برنامه اعلام شده توسط مرکز حذف و عواقب ناشی از آن بعهده شخص دانشجو خواهد بود.
لطفا دقت لازم در این راستا را مبذول فرمایید.
2- تعداد واحد و دروس قابل اخذ برای دانشجویان صرفا همان تعداد واحد و دروس قید شده در برنامه کلاسی هر نیمسال می باشد. لذا خواهشمند است در این راستا به هیچ عنوان سوال نفرمایید.
3- دانشجویان بایستی بلافاصله بعد از انتخاب واحد شهریه خود را از طریق درگاه بانکی پرداخت نمایند. توجه فرمایید عدم پرداخت بمنزله عدم ثبت و حذف انتخاب واحد خواهد شد.
4- در صورت بروز هرگونه سوال در حین انتخاب واحد صرفا و صرفا با واحد آموزش (02144047771) داخلی 116 و 221 تماس حاصل فرمایید و از حضور در دانشگاه خودداری نمایید.
* ساعت 14-13 تایم نماز و ناهار همکاران گرامی می باشد. در خارج از این ساعت پاسخگوی تماس شما عزیزان خواهیم بود. خواهشمند است در دریافت پاسخ صبور باشید
از حسن همکاری شما و رعایت قوانین فوق سپاسگزاریم.

کارشناسی امور فرهنگی

کارشناسی حرفه ای حسابداری- حسابداری خدمات و آثار فرهنگی و هنری