برگزاری جلسه مدیران گروه های آموزشی با حضور رئیس واحد 34

با هدف هماهنگی امور آموزشی و تبادل نظر میان مسئولین و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه جلسه ای به این منظور برگزار شد.

در این جلسه سرپرست واحد 34 ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی و ابراز خوشحالی از آشنایی با مدیران گروه ها، برلزوم برگزاری جلسات مداوم بین اعضاء گروه های آموزشی، حل مسائل و مشکلات دانشجویان، استفاده از اساتید شاخص و با تجربه و همچنین دقت نظر در مورد جذب اساتید حق التدریس و هماهنگی آنها با گروه های آموزشی تاکید کرد.

دکتر مظهری گفت: بزودی کارگروه های تخصصی در گروه های مختلف تشکیل و هدف از برگزاری چنین جلسات و نشست هایی بررسی مشکلات آموزشی و همچنین خدمات دهی به دانشجویان است و دانشجویان به راهنمایی مدیران گروه جهت حل مشکلات آموزشی نیاز دارند که همه وظیفه داریم در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات دانشجویان مطابق با قوانین و مقررات اقدام نماییم.

وی ضمن تاکید برلزوم افزایش کیفیت آموزشی در واحد افزود: مسئولیت مدیران گروه های آموزشی در دانشگاه به لحاظ ارتباط مستقیم با دانشجویان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، لذا نیاز است مدیران گروه در پاسخگویی به مشکلات و درخواست های دانشجویان، در راستای حل مسائل آموزشی و بر اساس زمانبندی مشخص تلاش بیشتری نمایند تا دانشجویان با آرامش بیشتری نسبت به تحصیل خود در دانشگاه بپردازند.

مظهری در ادامه به تبیین شرح وظایف مدیران گروه های آموزشی با رویکرد آموزشی و فرهنگی پرداخت و تاکید کرد: اساتید ضمن استفاده از شیوه های نوین آموزشی لازم است جدیت در کار و فعالیت های دانشجویی را در کلاس های درسی بیشتر کنند، چرا که این موضوع باعث ارتقاء سطح کیفی آموزش در بین دانشجویان خواهد بود.

سرپرست واحد 34 در خاتمه ضمن تقدیر از همکاری و همیاری همه مدیران آموزشی در پیشبرد توسعه این واحد دانشگاهی، پیشنهادهای مشاوره ای مدیران گروه های آموزشی واحد در این راستا را ارج نهاده و از آن استقبال نمود.

گفتنی است این نشست با بیان مسائل و پیشنهادات توسط مسئولین و مدیران گروه های آموزشی واحد ادامه و با جمع بندی نظرات و پیشنهادات به پایان رسید.

0 نظر در مورد برگزاری جلسه مدیران گروه های آموزشی با حضور رئیس واحد 34