برگزاری ورک شاپ بازیگری در واحد 34

ورک شاپ بازیگری باحضور رحیم طوفان کارگردان و مدرس سینما که پیش از این فیلم سینمایی «یک کیلو و بیست و یک گرم» را روانه پرده سینماها کرده و فیلم تلویزیونی «سه سپیده» در ژانر اکشن جنگی را تولید کرده است، در محل مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران برگزار شد.

همچنین در این ورکشاپ که با حضور کارگردان های مطرح سینما مستن برگزار شد؛ فیلم های: گله؛ رحیم طوفان – اجکت؛ شهرام سجودیزاده – پاندول رحیم طوفان – لباس آبتنی برای هما؛ ماهان طوفان برای حاضرین به نمایش درآمد و مورد بررسی قرار گرفت.

لازم به ذکر است در آینده‌ای نزدیک؛ مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران با همکاری موسسه فرهنگی هنری مشکات دانش و با حضور این کارگردان و مدرس سینما، دوره های بازیگری را جهت علاقمندان برگزار خواهد نمود.

0 نظر در مورد برگزاری ورک شاپ بازیگری در واحد 34