تبدیل حکم سرپرست واحد ۳۴ به ریاست مرکز

تبدیل حکم سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران به ریاست مرکز

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران، دکتر سید محمد حسن پیش بین ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران غرب طی حکمی سرکار خانم دکتر نجمه مظهری را به عنوان رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران به مدت ۴ سال منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است :
با عنایت به پیشنهاد ریاست هیات امناء موسسه فرهنگی هنری مشکوه دانش و نظر به تخصص و تعهد جنابعالی، به استناد اعلام موافقت سرپرست محترم معاونت نظارت و سنجش و رییس کمیته انتصاب دانشگاه به شماره ۳۹۹۱۹/ ۱۴۰۰/م مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۱۲ به موجب این ابلاغ از تاریخ آغاز سرپرستی (۱۴۰۰/۰۶/۰۸) تا تاریخ (۱۴۰۴/۰۶/۰۸) برای مدت ۴ سال به سمت رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران منصوب می شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال در انجام امور محوله موفق و موید باشید.

این حکم روز دوشنبه ۱۸ بهمن طی مراسمی و با حضور مدیران و کارشناسان مرکز از سوی جناب آقای نصرتی راد رئیس محترم هیئت امناء موسسه فرهنگی هنری مشکوه دانش به خانم دکتر مظهری اهداء شد.

0 نظر در مورد تبدیل حکم سرپرست واحد ۳۴ به ریاست مرکز