آیین اختتامیه رویداد شتاب (استارت آپی) هنر پارچه بافی در صنعت مد و پوشاک با حضور جمعی مسئولین دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران غرب و جمعی از مسئولین کشوری حوزه مد و پوشاک به صورت حضوری در محل مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران برگزار شد.

در ابتدای مراسم اختتامیه این رویداد خانم دکتر مظهری؛ سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران ضمن اشاره به اهمیت کسب و کارهای هنری و توسعه آن و نیز روشهای نوین راه اندازی کسب و کارهای هنری به تبیین علل و عوامل برگزاری این رویداد پرداخت.

در ادامه دکتر علی اکبر غفاری؛ معاون اجرایی واحد استانی تهران غرب نیز با بیان اینکه راه اندازی کسب و کارهای خلاق در عرصه هنر از اهمیتی ویژه برخوردار است به ذکر مهمترین دلایل برگزاری رویدادهای شتاب در دانشگاه جامع علمی کاربردی و همچنین آمادگی واحد استانی برای حمایت از این فعالیت ها پرداخت.

محمد دالامی؛ مدیر فرهنگی و پژوهشی واحد 34 و دبیر اجرایی رویداد شتاب، در گزارشی ارائه خدمات مشاوره ای به صاحبان ایده جهت راه اندازی کسب و کار ، ایجاد تسهیلات لازم در گرفتن مجوز های تجاری سازی ایده ، استقرار در مرکز نوآوری و برقراری ارتباط بین ایده پرداز و سرمایه داران را از مهم ترین امتیازات این رویداد برشمرد.

بنابراین گزارش، داوری این رویداد را چهار داور تخصصی در حوزه مدیریت کسب و کار ، بافت پارچه و دوخت لباس برعهده داشتند که از مجموع 25 ایده ارسال شده به دبیرخانه این رویداد، 20 ایده از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه های مختلف کشور مورد داوری قرار گرفت.

در پایان از این 20 ایده، چهار ایده برتر به تریب زیر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.
” طراحی و بافت پارچه و استفاده در لباس” خانم فاطمه آبشاری – رتبه اول (لوح تقدیر استارت آپ و مبلغ 1 میلیون تومان هدیه)
“بافت پارچه های سنتی” خانم سمیرا رستمی – رتبه دوم ( لوح تقدیر استارت آپ و مبلغ 700 هزار تومان هدیه)
“جلیقه سهیلا (لوزی دوزی)” خانم حمیرا خانبیگی دوگاهه – رتبه سوم مشترک ( لوح تقدیر استارت آپ و مبلغ 500 هزار تومان هدیه)
“بافت خانگی شال گردن چند منظوره” خانم اکرم شهبازی – رتبه سوم مشترک ( لوح تقدیر استارت آپ و مبلغ 500 هزار تومان هدیه)

همچنین از ایده های ” بافت پارچه برای کناره شلوار لی” خانم فریبا گرشاسبی، “بافت مدرن و سنتی” خانم غزاله اخلاقی و “طراحی لباس با استفاده از پارچه سازی به وسیله بافت پارچه دستی” خانم نیلوفر کفایتی به عنوان شایسته تقدیر و با اهدای لوح تجلیل بعمل آمد.

در این آیین اختتامیه جناب آقای دکتر علی اکبر غفاری “معاون اجرایی واحد استانی تهران غرب”، سرکار خانم زهرا کاظمی “رئیس اداره پژوهش و فناوری واحد استانی تهران غرب” ، جناب آقای محجوب “رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی واحد استانی تهران غرب”، سرکار خانم دکتر کاشانی “نایب رئیس انجمن آرایه های تزئینی کشور”، سرکار خانم اسماعیلی “مسئول بسیج اصناف خواهران کشور، داوران رویداد و جمعی از سرمایه گذاران بخش های خصوصی حوزه مد و پوشاک حضور داشتند

0 نظر در مورد تقدیر از ایده‌های برتر استارت آپ هنر پارچه بافی در صنعت مد و پوشاک واحد 34 علمی کاربردی