تقدیر از دانشجویان آتش نشان واحد 34

برگزاری مراسم تجلیل از دانشجویان آتش نشان مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران به مناسبت هفتم مهر ماه روز ایمنی و آتش نشانی

به گزارش روابط عمومی، مراسم تجلیل از دانشجویان آتش نشان همزمان با هفتم مهر ماه روز ایمنی و آتشنشانی با حضور خانم دکتر مظهری ریاست مرکز و جناب آقای دالامی مدیر فرهنگی و دانشجویی مرکز برگزار شد.

در این مراسم خانم دکتر مظهری ریاست مرکز ضمن تبریک روز آتش نشانی و قدردانی از مجاهدت ها و ایثارگری های آتش نشانان اظهار داشتند: این روز فقط بهانه ای است که ما قدردان زحمات عزیزان آتش نشانی باشیم.

وی با اشاره به اینکه آتش نشانی شغلی است که با عشق، اعتقاد و از خودگذشتگی همراه است، آتش نشانان را انسان هایی دانستند که ایثارگرانه جان خود را به مخاطره می اندازند تا صحت و سلامت را برای هموطنان خود به ارمغان آورند.

در پایان این مراسم به رسم یادبود، از خدمات ارزشمند دانشجویان آتش نشان واحد ۳۴؛ آقایان علی موسولو، سبحان هاشمی و حسین نعیمی با اهدای هدیه، تقدیر و تشکر بعمل آمد.

0 نظر در مورد تقدیر از دانشجویان آتش نشان واحد 34